Zafir Premium

Zafir Premium

amit a márkáról és a termékekről tudni érdemes

 

Cégünk 2010 óta foglalkozik nyomtató kellékanyagok értékesítésével, így pontosan tudjuk, hogy a nem megfelelő minőségű kellékanyag nagy mértékben csökkentheti az irodatechnikai eszközök élettartamát, legrosszabb esetben pedig akár működésképtelenné is teheti őket. Webáruházunkban ezért kizárólag olyan tonereket és tintapatronokat forgalmazunk, amelyek minőségéről már előzetesen megbizonyosodtunk és a saját nyomtatóinkban is teszteltük őket. Emiatt nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is, akik a gyári kellékanyagok helyett keresnek prémium minőségű, mégis kedvező árú kellékanyagot nyomtatójukba, fénymásolójukba.

Miért érdemes a Zafir Premium nyomtató kellékanyagokat választani? Mert...

 

  1. ...a bevált, prémium minőség kiemelkedő megbízhatósággal párosul.

  2. ...gyors, egyszerű garanciális ügyintézés, akár 1-2 munkanapon belül.

  3. ...hatalmas belső és külső raktárkészlet áll rendelkezésre, így a kisebb és nagyobb volumenű igények is rövid átfutási idővel kielégíthetőek.

  4. ...rendkívül széles és folyamatosan bővülő termékskála.

  5. ...gyors szállítás és árupótlás a megfelelő folyamatoknak, munkaerőnek és partnereknek köszönhetően.

  6. ...ár-érték arányban versenyképes árakon lehet hozzájutni.

  7. ...megfelelő terméktámogatással jár, az ügyfelek a vásárlást követően sincsenek magukra hagyva.

 

 

Zafir Premium tonerek

A Zafir Premium tonerek 100% új (nem töltött, nem felújított, nem újraépített tonerek), kíváló minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek. Minden Zafir toner Zafir Premium logóval ellátott dobozban, buborékfóliában kerül kiszállításra. Webáruházunkban minden ilyen tonernél feltüntetjük, hogy 100% új, és Zafir Premium dobozos kép található mellette cikkszámmal ellátva.

A magas minőségbiztosítással rendelkező gyártó ISO 9001 és ISO 14001-es szabvánnyal is rendelkezik.

 

 

Zafir Premium tintapatronok

A Zafir Premium tintapatronok 100% új (nem töltött, nem felújított patronok), kíváló minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek. Minden Zafir patron Zafir Premium logóval ellátott dobozban, védőfóliában kerül kiszállításra. Webáruházunkban minden ilyen tintapatronnál feltüntetjük, hogy 100% új, és Zafir Premium dobozos kép található mellette cikkszámmal ellátva.

A magas minőségbiztosítással rendelkező gyártó ISO 9001 és ISO 14001-es szabvánnyal is rendelkezik.

 

Válassza Ön is a Zafir Premium kellékanyagokat!

 

Webáruház készítés
argep.hu