Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Szállítási módok

 

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Quazar sport-fitness okosóra aktivitásmérővel, híváskijelzővel, fehér

-17%
Raktáron: 2 db
Quazar sport-fitness okosóra aktivitásmérővel, híváskijelzővel, fehér
17 999 Ft
Akció: 14 999 Ft
Gyártó:
Kategória:
Szín:
Cikkszám:

Quazar sport-fitness okosóra non-stop fizikai aktivitás- és alvásfigyelővel, pulzusmérővel, híváskijelző, üzenetjelző és betekintő, térképes megjelenítés, vészhelyzeti pozíció küldés funkciókkal

 

A kényelmes, letisztult vonalvezetésű Quazar sport-fitness okosóra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat.

Legyen szó a napi aktivitásról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket egy ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

 

SPORT FUNKCIÓK ÉS NAPI AKTIVITÁS FIGYELÉS

Az órát nem kell ki-bekapcsolni, töltés után folyamatosan működik, mutatja az időt, a dátumot és gyűjti az információkat. Az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, nyomon követheted a megtett lépések számát és a távolságot, valamint az elégetett kalóriát. Értesítéseket kapsz a bejövő hívásokról, valamint bizonyos üzenetek érkezéséről, melyekbe bele is tudsz nézni.


A napközben vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, heti vagy havi bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

A Bluetooth® Smart 4.0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar okosóra gyorsan és hatékonyan elemzi az adatokat a Lingyue alkalmazás segítségével, mely ingyenesen letölthető a Google Play áruházból vagy az App Store-ból.

A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél.

 

Állíts be célokat, és próbáld elérni őket!

Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni.

Az app szinkronizálja az okosóra által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez.

 

Hívás- és üzenetkijelző, betekintő funkció

Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy az óra értesít, ha hívásod, vagy üzeneted érkezett. Láthatod ha pl. beérkező hívásod van, illetve jelzi a szöveges üzeneteket is (SMS, Meesenger, Viber, de számos egyébb app értesítőt is beállíthatsz) érkezik.

Az óra Bluetooth kapcsolatban van a telefonoddal, így ha fut az app, elég ha 10 méteren belül vagy a telefontól, ami akár a futópad mellett a táskádban is lehet, csak rápillantasz az órára, és máris figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat, de könnyedén, egy-egy érintéssel irányíthatod vele a telefonod fényképezőgépét, vagy mp3 lejátszóját is./p>

 

Térképes funkció

Az aktivitásodat térképen is nyomonkövetheted az applikáción belül, melyet aztán megoszhatsz barátaiddal.

 

Pulzusmérés funkció

Az óra segítségével lehetőség van pulzusmérés teszt elvégezésére is. Ezt közvetlenül az óráról vagy az applikációból is elindíthatod.

A Quazar okosóra, a hátoldalán található optikai szívfrekvencia szenzor segítségével, un. PPG technológián alapuló módszerrel képes mérni a pulzust, azaz fénnyel megvilágítva az ereket, a vér áramlási sebességéből számolja ki a pulzusszámot. Ez a módszer jó referencia, hasznos információ, de nem helyettesítheti az orvostechnikai eszközök által mért eredményeket.

 

Alvásfigyelő funkció

Az, hogy milyen volt az éjszakád, befolyásolja azt, hogy milyen lesz a nappalod.

Egy pihentető alvás, és a megfelelő időpontban való ébredés valóban aranyat ér, hiszen jóval fittebb, energikusabb lehetsz, és sokkal könnyebben elbánhatsz a napközben érkező kihívásokkal.

Ha éjszaka, alvás közben is viseled az órát, részletes adatokhoz juthatsz az alvásoddal kapcsolatban. Szinkronizálás után megnézheted mikor és mennyi időt töltöttél a különböző alvási fázisokban.

Ha a kapott adatokat összeveted az alvást esetleg befolyásolható tényezőkkel, pl. az adott nap kávé-, tea- és alkoholfogyasztásával, hogy mikor és mit ettél vacsorára vagy elalvás előtt, hogy mikor feküdtél le, hogy mennyire volt stresszes a nappalod, vagy azzal, hogy milyen felületen aludtál, akkor jó képet kaphatsz arról, hogy a napközbeni tevékenységed, vagy éppen a matracod minősége miként befolyásolja az éjszakádat.

Az adatok ismeretében tudatosan úgy alakíthatod az életkörülményeidet, hogy éjszakánként minél több időt tölthess a pihentető mélyalvásban. Ha ügyesen használod ki az ebben a funkcióban rejlő lehetőségeket, hamar jól érzékelhető teljesítménynövekedést érhetsz el a mindennapjaidban.

 

Használd a Quazar sport-fitness órát okosan, élj egészségesebben, légy fitt, sportolj és aludj úgy, hogy közben konkrét információid vannak arról, hogy mit és miért kell jobban és hatékonyabban csinálnod.Termékadatok:

Kompatibilitás: iOS 10 vagy fejlettebb / Android 4.4 vagy fejlettebb
Kijelző: OLED 0,66
Bluetooth verzió: 4.0
Méret: 23,8 x 12,3 x 138-197 mm
szélesség x vastagság (kijelzőnél) x min-max körméret (kijelző nélkül)
Nettó súly: 28,6 g
Vízállóság: IPX7
Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel

 

Működés

A Quazar okosóra folyamatosan rögzíti az adatokat, melyet okostelefonunkon megtekinthetünk, legyen szó a munkahelyi tevékenységről, edzésről, sétáról, vagy alvásról. Az elégetett kalóriák mellet információkat kapunk a megtett lépésekről, a tevékenységek közbeni pulzusszámról és ezeket megtekinthetjük napi, heti, vagy akár havi bontásban is a telefonunkra telepített applikáció segítségével.

Értesítések a bejövő hívásokról és üzenetekről

Ha a telefonunkra bejövő hívás érkezik, vagy üzenetet kapunk, akkor az óra rezgéssel jelzi ezt. Az óra kijelzi a hívó fél telefonszámát vagy amennyiben a névjegyek között el van mentve a szám, akkor a hívó nevét mutatja. Bizonyos üzenetek esetében az értesítés mellett az üzenet szövegébe is betekinthetsz.

Pulzusmérő

PPG technológián alapuló pulzusmérés. A beépített optikai szenzor fotopletizmográfiai (PPG – photoplethysmography) módszerrel méri a pulzust: fénnyel megvilágítva a vér áramlási sebességéből számítja ki a pulzust.
(A pulzusmérő funkciót ne működtesse folyamatosan. Ez a funkció nem a pulzusunk folyamatos megfigyelésére szolgál, hanem az alkalmankénti ellenőrzésére. Ha folyamatos üzemmódban használja, akkor ez az akkumulátor gyors lemerülését okozhatja).

Pedométer/lépésszámláló

Méri a napi aktivitás során megtett lépéseket.

Sport mód

Edzés közbeni pulzusmérés, lépésszámlálás és a megtett távolság tekinthető meg akár grafikonon is az applikáció segítségével.

Tétlenség figyelő

Az applikációban beállítható a tétlenségfigyelés, mely során az óra rezgéssel jelzi a felhasználó számára, hogy túl hosszú ideig nem végzett semmilyen tevékenységet.

Alvás figyelő

A készülék folyamatosan monitorozza az alvás minőségét, az alvási ciklusainkat, szokásainkat. Ezekről (melyik alvási ciklusban mikor, mennyi időt töltöttünk az alvás során, ill. összesen mennyi időt töltöttünk alvással). A begyűjtött információk az aplikációban tekinthetők meg.

Elégetett, elhasznált kalóriák számítása

Az alkalmazás a beállított profiladatok alapján, melyet a felhasználás megkezdésekor meg kell adni (kor, nem, súly és magasság), valamint a napi mozgás adataiból kiszámítja az elégetett kalóriák számát.

Pontos idő és risztások, ébresztések

A készülék hagyományos óraként ill. ébresztőként is használható.

Lopás, vagy elvesztési figyelmeztetés

A készülék rezgéssel figyelmeztet minket, ha a párosított telefon és az óra közötti távolság túl nagy lenne, vagy megszakadna.

Fényképezőgép távirányító

Az óra segítségével elindíthatjuk okostelefonunkon a fényképezőgép alkalmazást és az órát egyszerű távirányítóként használva vezérelhetjük azt.

Vízállóság

A Quazar okosórák IPX7, víz elleni védelemmel vannak ellátva. Zuhanyozás közben igen, úszás közben nem viselhetőek.

Ahhoz, hogy az óra megfelelően működjön, le kell töltenünk a telefonunkra a mobil applikációt és csatlakoztanunk kell bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonunkhoz is. Amennyiben az óra nem csatlakozik a telefonunkhoz, vagy a bluetooth kapcsolat megszakad, a fent felsorolt funkciók közül a bejövő hívás és üzenetértesítés, az elvesztésgátlás és a távirányító funkciók nem működnek. Az optimális és folyamatos működés érdekében, kérjük gondoskodjon a kapcsolat folyamatosságáról.

A Clever Watch nem orvostechnikai eszköz, így az óra által mért pulzusadatok nem tekinthetők szakmai, orvosi diagnosztikának. A mért adatok csak tájékoztató jellegűek. A Quazar okosórák NOKIA telefonnal nem használhatóak.


 

A kép csak illusztráció, amely a valós termékhez képest eltérő lehet.

 

  

 

  • Raktáron
    2 db
    Cikkszám
    QZR-SW02-WH
Webáruház készítés