Quazar mobil lencse 4x makró - széles látószögű - halszem lencse szett beépített LED lámpával, arany

-26%
Raktáron: 1 db
Quazar mobil lencse 4x makró - széles látószögű - halszem lencse szett beépített LED lámpával, arany
Quazar mobil lencse 4x makró - széles látószögű - halszem lencse szett beépített LED lámpával, arany
Quazar mobil lencse 4x makró - széles látószögű - halszem lencse szett beépített LED lámpával, arany
Quazar mobil lencse 4x makró - széles látószögű - halszem lencse szett beépített LED lámpával, arany

Quazar mobil lencse 4x (makró - széles látószögű - halszem) lencse szett okos telefonokhoz, tabletekhez beépített LED világítással a tökéletes szelfihez akár éjszaka is.

Legyél igazán szuper fotós mindössze a telefonod, vagy a tableted és a Quazar Mobile Lens 4x segítségével.

 

A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz, FISHEYE (halszem), MACRO (makró), és WIDE (széles látószögű). Plusz beépítésre került egy 2 fokozatban állítható LED segédfény az igazán szuper éjszakai, vagy partyfotókhoz.

 

A makró lencsével 15x nagyításban éles képet készíthetsz apró tárgyakról. A széles látószögű lencse a tájból nagyobb tartományt fog be, így 158% látótér szélesítést érhetsz el. A halszemoptikával 198 fokot tudsz befogni, ami lehetővé teszi egy nem realisztikus világ élvezetét.


A 4X lencse használatával élvezni fogod a fényképezést és rálelsz a világ pillanatnyi szépségére. A lencse kiegészült LED funkcióval a tökéletesen megvilágított szelfikért. Szinte bárhol bármivel használható, telefon, tablet, laptop, bármi amire rá lehet csíptetni. A 4 led 2 fokozatban állítható fényerősséggel gondoskodik a tökéletes megvilágításról. Használható led lámpának, derítő fénynek videóhoz és arc megvilágításhoz portré készítésekor. Így mindig tökéletesek lesznek a telefonnal készült felvételeink, legyen bármilyen fényviszony.


Ajándékba adunk 2db lencsevédőkupakot, egy USB töltőkábelt, kulcstartót, tisztítókendőt és egy szatén tasakot, hogy bárhová magaddal vihesd a Quazar 4X lencseszettet.

 

A FISHEYE és a MACRO lencse önállóan is működik. A WIDE lencse önmagában nem rögzíthető a klipszbe, mivel a MACRO lencsével együtt használva (a két lencse együttes hatása) éri el a széles látószöget. Rendeléskor a MACRO és a WIDE lencsét egymásba tekerve szállítjuk!

 

 

Termékadatok:

Alapanyag: műanyag klipsz / fém lencsegyűrűk
Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel / Tisztító kendő / Bársony tok / Védőkupak
Méret: 90 x 90 mm / 28 x 72 mm
Makró lencse: 15 x nagyítást tesz lehetővé
Wide (nagy látószögű lencse): 158% -os látótér szélesítést tesz lehetővé.
Ez a lencse önállóan nem rögzíthető a lencsetartó klipszbe, csak a makró lencsével együtt használható.
Fish eye lencse (halszem optika): 198 fokos látóteret tesz lehetővéFunkció

A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz. FISHEYE, MACRO, ÉS SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ lencsék használatával élvezni fogod a fényképezést és rálelsz a világ pillanatnyi szépségére.

  • a makró lencsével éles képet készíthetsz apró tárgyakról
  • a széles látószögű lencse a tájból nagyobb tartományt fog be
  • a halszemoptikával 180 fokot tudsz befogni, ami lehetővé teszi egy nem realisztikus világ élvezetét


A lencse kiegészült LED funkcióval a tökéletesen megvilágított selfikért. Szinte bárhol bármivel használható, telefon, tablet, laptop, bármi amire rá lehet csíptetni. A 4 led 2 fokozatban állítható fényerősséggel gondoskodik a tökéletes megvilágításról. Használható led lámpának, derítő fénynek videóhoz és arc megvilágításhoz portré készítésekor. Így mindig tökéletesek lesznek a telefonnal készült felvételeink, legyen bármilyen fényviszony.


Mely készülékkel használható?

A lencse szett univerzális. használható IPHONE, NOKIA, LENOVO, HTC, SAMSUNG, SONY stb. okostelefonokhoz, de ugyancsak alkalmas iPaddal, tabletekkel és laptopokkal történő használatra is.

Használata

Csavaró mozdulattal hajtsa bele a használni kívánt lencsét a lencsetartó klipszbe, majd csíptesse fel az eszköz (telefon, tablet) kamerája elé úgy, hogy a lencse megfelelően illeszkedjen.

 

Az eszköz bal oldalán található kapcsolóval lehet ki - és bekapcsolni a LED világítást, valamint a megfelelő fokozatot beállítani. A kapcsolónak 3 állása van: kikapcsolt állapot – gyenge fény – erős fény.

A LED feltöltése

A LED fényt egy kicsi beépített akkumulátor üzemelteti, ami az eszköz oldalán található input micro USB csatlakozón keresztül tölthető a következő módon: csatlakoztassa a töltő kábel micro USB csatlakozóját a micro USB bemenetbe. A kábel másik végét csatlakoztassa a számítógép USB aljzatába. Csak kikapcsolt állapotban tölthető. Töltéskor a ledek körül vörös fény dereng. Feltöltött állapotban a fény kialszik.

Biztonsági előírás

A szett apró alkatrészeket tartalmaz, amit a kisgyerek lenyelhet, ezeket ne adjuk a gyerekek kezébe!

Tisztítás

Mivel a lencsék érzékenyek a karcolásra, ezeket kizárólag erre alkalmas puha textillel vagy mikroszálas anyaggal szabad tisztítani. Használat után a lencsét védő kupakot helyezzük fel a lencsére.

Paraméterek

  • Fish eye lens: 198 fokos látóteret tesz lehetővé
  • Macro: 15 x nagyítást tesz lehetővé makro üzemmódban
  • Wide: 158 %- os látótér szélesítést tesz lehetővé . Ez a lencse önállóan nem rögzíthető a lencsetartó klipszbe, csak a makró lencsével együtt használható.

 


 

A kép csak illusztráció, amely a valós termékhez képest eltérő lehet.

 

  

 

Gyártó:
Kategória:
Szín:
Cikkszám:
Méret:
7 999 Ft
Akció: 5 899 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Raktáron
1 db
Cikkszám
QZR-ML03-GL
Státusz
Kifutó termék    
Vélemények
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu shopmania.hu arumagazin.hu olcso.hu vatera.hu arradar.hu