Colop bélyegzők

A COLOP Európa egyik vezető bélyegzőgyártója, amely 1980-ban alapították Ausztriában.

 

A különböző feladatokra tervezett Printer, Classic, Office és Pocket sorozatok különféle modelljei jól lefedik a sokrétű bélyegzési igényeket. A Printer sorozat ezen belül is jó példája annak, hogy milyen sokoldalú a választék. A több, mint 30 féle szövegbélyegző méret mellett majdnem ugyanennyi dátumos változatot ölel fel a kínálat.

 

A COLOP innovációs képessége kiemelkedő, mely hozzájárul ahhoz, hogy a COLOP a bélyezős termékeket gyártó piacvezető cégek sorában hosszú évek óta a legnagyobb növekedést elérő vállalkozás.

 

 

Az osztrák COLOP cég az alábbi kategóriákban alakította ki bélyegzőit:

  1. Compact sorozat => A minőségileg megbízható, visszafogottabb megjelenésű bélyegzők. Ezzel a termékcsaláddal biztosítja a piac számára a mérsékelt árkategória választási lehetőségét.

  2. Printer plus sorozat => A minőségben és formavilágában egyedi és különleges megoldást kínál környezetbarát - Green Line néven - kivitelben is. Megbízhatósága évek óta bizonyított, a gyártó 1.000.000 lenyomatig teszteli.

  3. Printer IQ sorozat => Az új Printer egyesíti az önfestékező bélyegzők összes előnyét, és modern megjelenést biztosít számukra. A rendkívül nagy méretű "indexkártya ablak" segítségével könnyen testreszabhatóvá teszi a bélyegzőket.
    Printer IQ bélyegzők listája >>
  4. StampMouse és Pocket sorozat => Ideális lenyomatméret minimális foglalatban. Otthoni és irodai használatra egyaránt ajánlott. Egyedi pattintós mechanizmus, biztos fogás, stabil működés. A stílusos mobil bélyegző modern és elegáns kialakítású.

  5. Office sorozat => Igazán könnyű, kézreálló bélyegző tartós irodai használatra.

  6. Classic sorozat => Erős fémvázas szerkezet, klasszikus megjelenési forma, nagy igénybevételre.

  7. Expert sorozat => Tisztán fémvázas bélyegző a minőségért és a stabilitásért.
Webáruház készítés
argep.hu simplepay_hu_v2