A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Szállítási módok

 

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Black Point márka

Amit a Black Point vállalatról, márkáról és termékekről tudni érdemes

 

A Black Point vállalatról:

 • Lengyel gyártó, már 1988 óta, 28 éve működik a piacon.
 • A cég bejegyzett társaság a tőzsdén - Capital Group
 • Szakértő és vezető szerepet tölt be ebben az üzletágban a legismertebb márkának köszönhetően.
 • Tanúsítvánnyal rendelkező minőségirányítási rendszer - 2002 óta.
 • Piacvezető a független tesztelésekben – ez volt az első márka, amelynek termékeit minőség és hatékonyság alapján összehasonlítottak a nyomtatókat gyártó cégek termékeivel.
 • Piacvezető az innovatív megoldásokban.
 • A termelés modern technológiája biztosítja a növekvő hatékonyságot és az ideális nyomtatási minőséget.
 • A piacon először alkalmazott egy innovatív programot: "az elégedettség garantált".
 • Lengyelország első programja, amely az üres kellékanyagokat összegyűjti – környezettudatos gondolkodás.
 • Az egyetlen cég Lengyelországban, amely garantálja a teljes újrahasznosítását az üres kellékanyagoknak.
 • Az iparágban a modern Kutató és Karbantartó Központ biztosítja a gyors és professzionális szolgáltatást minden egyes ügyfél számára.

 

A Black Point termékekről:

A Black Point vállalat gyártási stratégiájában kiemelt figyelmet fordít az értékesített termékek és szolgáltatások magas minőségére.

 

A cég gyárilag új termékeket szállít, eredeti Black Point csomagolásban. A csomagoláson Black Point logó és a termék típusa van feltüntetve. A több mint húszéves gyártási tapasztalatnak, szigorú terméktervezési és paraméter-ellenőrzési rendszernek köszönhetően a Black Point márkatermékek csúcsminőségűek és mérhető hasznot nyújtanak a felhasználóknak. A cég által szállított termékek műszaki paraméterei: a nyomtatási minőség, a megbízhatóság és a kapacitás összemérhetőek az OEM termékek paramétereivel, söt több esetben felülmúlják azokat, ami a termelési stratégia fontos eleme. A fentieket garantálja többek között a Black Point cég saját kutatólaboratóriuma, a szigorú vizsgálati eljárások alkalmazása, valamint együttműködés a világ legjobb, gondosan megválogatott beszállítóival.

 

A Black Point valamennyi termékére vonatkozóan bevezette és alkalmazza a tanúsított Integrált Minőség- és Környezetirányítási Rendszert, az ISO 9001:2000 és 14001:2004 szabványok előírásainak megfelelően.

 

A Black Point márkájú nyomtató patronok és tonerek tesztelése úgyszintén a nemzetközi szabványok előírása szerint történik:

 • ISO/IEC 19752:2004 - a monokromatikus lézernyomtatókhoz gyártott tonerek kapacitását megállapító eljárás nemzetközi szabványa
 • ISO/IEC 19798:2006 - a színes lézernyomtatókhoz gyártott tonerek kapacitását megállapító eljárás nemzetközi szabványa
 • ISO/IEC 24711:2006 - tintapatronok kapacitásának mérési módszertanát meghatározó nemzetközi szabvány
 • ISO/IEC 24712:2006 - színes tesztoldal nyomtatására vonatkozó iránymutatásokat tartalmazó nemzetközi szabvány

 

A Black Point márkatermékekre a cég az alábbi garanciacsomagot biztosítja:

 • Gyártó szavatolja termékei hibamentes működését az üzemeltetés teljes idejére, azaz mindaddig, amíg a festékanyag ki nem fogy.
 • Gyártó szavatolja a nyomtató berendezés javítását saját költségére, amennyiben a meghibásodást közvetlenül a Black Point márkájú termék okozta.

 

Egyúttal a Black Point vállalat kijelenti, hogy termékeinek alkalmazása nyomtató készülékekben nem sérti, és nem korlátozza a nyomtató gyártó cégek garanciális előírásait.

 

A Black Point nyomtató kellékanyagok gyártásáról:

A tonerek és patronok gyártása nagyon összetett, ugyanakkor technológiai szempontból egy nagyon érdekes folyamat. Egy nap alatt a Black Point gyár termelési folyamatán több ezer ilyen innovatív terméket állítanak elő.

 

Az alábbiakban röviden bemutatjuk a Black Point nyomtató kellékanyagok gyártását, hogy Önök is lássák, milyen jó minőségű kellékanyagok készülnek.

 

1. lépés: alkatrészek ellenőrzése

 

A kellékanyagok gyártásánál a Black Point olyan alkatrészeket is használ, melyek újrahasznosíthatóak. Az egyedi technológiának és tapasztalatnak, illetve a 28 éves működésnek köszönhetően, egy teljesen új, kiváló minőségű és szabadalmi jogokkal rendelkező termék készül. Miután beérkeznek az üres kellékanyagok, alapos minőségi és funkcionális ellenőrzésen mennek keresztül, melynek következtében meghatározásra kerül, alkalmasak-e az újra felhasználásra.

 

Ellenőrzésre kerülnek olyan elemek, mint a csapok vagy hőérzékelők, amelyek szerves részét képezik a kellékanyagoknak. A legnagyobb hatékonyság és nyomtatási minőség elérése érdekében a Black Point vállalat más kiegészítők kiválasztási módszerét nagyon lekorlátozza. A legalapvetőbb a festék minősége és más, a gyártásnál használt alkatrészek. Az alkatrész beszállítók megfelelő kiválasztása a Black Point vállalatnál kiemelten fontos, ezért a gyakorlatban csak kevés beszállító tud megfelelni a gyártó szigorú minőségi követelményeinek.

 

2. lépés: az alkatrészek kiválasztása

 

A minőségi paraméterek beállításainak elvégzése lehetővé teszi a gyártást. Az alkatrészek listáját a gyártási folyamat mérnökei állítják össze, az adott kellékanyag modellnek megfelelően, ami tulajdonképpen egy recept a legjobb minőségű kellékanyagokhoz. Mindegyik modell saját egyedi alkatrészekkel rendelkezik, amelyek garantálják az állandó minőséget és teljesítményt.

 

3. lépés: a gyártósor

 

Miután a kellékanyagok sikeresen átmentek a teszten, tisztítás alá kerülnek. Ez a legmunkaigényesebb és legnagyobb fejlettséget igénylő szakasza az egész gyártási folyamatnak, amely modelltől függően akár 2-3 napig is tarthat. A gyártási folyamat kezdeti szakasza a kellékanyagok előkészítése a további felhasználásra, melynek során egy speciális folyadékkal töltik meg őket, aminek az összetétele minden modell esetében egyedileg kerül kikeverésre. Ebben a gyártási szakaszban számos fejlett gépet és eszközt használnak, és a speciálisan válogatott anyagok elősegítik a teljes folyamatot. A nyomtatófej tisztítása ugyanazon a csatornán keresztül történik, ahogy a tinta eljut a fejhez és a szita alatti kamrához, amelyet egy szivacs fed. A teljes tisztításhoz több óra (néha nap) szükséges, ezáltal érik el a termékek legmagasabb minőségét. Az így elkészült patronokat megtöltik a megfelelő tintával. A patront töltés előtt és után is lemérik egy technikai asztalon. Az ISO iránymutatásoknak és az alapos ellenőrzéseknek köszönhetően minden egyes gyártási szakaszban biztosak lehetünk benne, hogy a végtermék megbízható. A Black Point mérnökök nagy gondossággal ellenőrzik, hogy a patronba kerülő tinta mennyisége optimális és a csomagoláson feltüntetett adatoknak megfeleljen. Mérlegelést követően a patron „kiforrja magát”, ezáltal a nyomás kiegyenlítődik és így később a felhasználás során nem lesz probléma.

 

4. lépés: tesztelés

 

A Black Point gyártási folyamatán csak olyan termékek kerülnek értékesítésre, amelyek minősége 100%-osnak bizonyult. A minőségellenőrzési folyamatot a legmagasabb kompetenciákkal rendelkező szakértők dolgozták ki. Ebben a szakaszban próbanyomatásokat végeznek, hogy ellenőrizzék a kellékanyagok minőségét. Az ellenőrzési folyamat során, a Black Point mérnökök a globális patron és toner gyártók által alkalmazott próba teszteket használják. A tesztoldalak nyomtatása után, számos paramétert vizsgálnak, többek között a fekete szín minőségének telítettségét és a levegővel történő viselkedését is.

 

5. lépés: tömítés

 

A majdnem kész termékeket tömíteni kell, hogy a tinta ne szivárogjon a csomagolás nyílásain keresztül a fúvókába. A tömítés alapvető eljárás a termék szállításának előkészítő folyamatában. Ezt kétféle módon lehet elvégezni. Az egyiknél szalagot használnak, amely rátapad a fúvókára, a másiknál pedig kis műanyag elemeket alkalmaznak.

 

6. lépés: csomagolás

 

A gyártási folyamat befejeződött. Ezt követően, a kellékanyagot ízlésesen becsomagolják, és hologramos tanúsítvánnyal látják el, ezzel jelölve, hogy eredeti Black Point termékről van szó.

 

Webáruház készítés